ajánló

Yves Rocher Arany Tea limitált kiadás 2018

Teás karácsonyi limitált kiadás! Felkaptam a fejem, amikor megláttam, mivel állt elő az Yves Rocher. A tavalyi nagyon vérszegény kollekció után ez rendkívül érdekesnek hangzott.

IMG_20181117_140609.jpg

 

Rohantam is megszagolni és kipróbálni a megjelenése napján és ahogy már korábban láthattátok, egy egész halom termékkel tértem haza. Mivel a Facebookon megszavaztátok, hogy először erről írjak, íme!

Yves Rocher Arany Tea hab-és tusfürdő

Mini kiszerelésem van ebből, azért az 50 ml bőven elég arra, hogy el lehessen dönteni, mit tud. A csomagolás ragyogó arany-méz színű, igazán ünnepi. A flakonból szaglászva a termék először friss citrusos, majd előbújik a melengető kissé fűszeres tea illat. A teás parfümök közül talán a Givenchy Ange ou demon a legismertebb és most ősszel pont ebből használtam mintákat, így élénk emlékeim vannak róla. A tusfürdő sok vonásban hasonlít rá. A gyakorlatban az illata egyszerre frissítő és melengető, kellemes lazító hatású. A habja dús, kicsit szárít, de nem vészesen. A zuhany alatt az illat sajnos hamar eltűnik, törülközés után a bőrön egy nagyon pici citrusosság marad csak. Testápolózni szinte kötelező utána. Az összetételében a tisztító anyagokon kívül búzavirág víz az egyetlen, ami említésre méltó. Tea kivonat nincs benne, az illatot szintetikus anyagok adják. Bár meg kell hagyni nem rossz, nekem inkább őszi, mint klasszikus karácsonyi, minden esetre kiemelkedik a gourmand jellegével a klasszikus téli illatok közül. Érdemes megnézni közelebbről is. (A webshop leírása szerint van benne tea kivonat, de az Inci-ben nincs.) Fura.

200 ml/990 Ft, 400 ml/1490 Ft            Webshop arany tea tusfürdő

IMG_20181117_140707.jpg

Yves Rocher Arany Tea testápoló

A boltban nagyon kellemesnek tűnt az illata és mindenképpen ki is akartam próbálni. Hosszú évek óta a testápolót mindig kipróbálom a márka ünnepi kiadásából. Az állaga a megszokottnál picit sűrűbb, bár francául lait (tej) van ráírva, ez inkább már a klasszikus krém állag. A bőrre kenve fehér csíkot húz, nem szívódik fel azonnal, kenegetni kell, hogy a fehérség eltűnjön. Rég tapasztaltam ilyet, az Yves Rocher testápolók általában inkább vizesebbek és szinte azonnal beivódnak. Az illata intenzív, sokkal élénkebb, mint a tusfürdőé. Frissítő, élénkítő illat, citrusos-teás finomság, melynek melengető oldala is van. Szerintem picit melegítő hatása is van. Legalábbis valami ilyesmit érzek pár pillanatig. A bőrön képez egy védőréteget, amit még reggel is lehet érezni. Nagyjából közepes hidratálást nyújt, száraz bőrre nekem ez picit kevés, de az illatélmény esténként kellemesen lazít. A csomagolás nagyon ütős, fehér-arany-zöld igényes és ünnepi. A kupak jól zár, praktikus pattintós, a sűrűbb állagú krémet kicsit nehéz kinyerni a flakonból. Az összetételében már több hasznos anyag is helyet kapott, a szokásos glycerin, a búzavirág víz, bio mandula olaj, shea vaj. Paraben mentes. Tea ebben sincs, csak szintetikus illat formájában. A csomagolás újrahasznosítható. Reggel a pizsamán lehet érezni az este felkent termék illatát. Ez sem rossz termék, szeretem használni, fárasztó napok után a frissítő hatása igazán jól tud esni.

Webshop-Arany tea testápoló 1290 Ft/200 ml

IMG_20181117_140619.jpg

Yves Rocher Arany Tea kézkrém

Ebből is mini változat van meg, ajándékcsomag részeként, az 50 ml-es verzió. Ez külön nem kapható, csak csomagban.

img_20181117_140634-e1543692369655.jpg
Hideg téli estékre

A csomagolása ennek is megkapó, a kézre kenve vizes, de nem túl híg állagú. Gyorsan beszívódik, képez egy vékony réteget a kézen,  főleg a tenyéren. Az illata inkább a tusfürdőéhez áll közelebb és inkább a citrusos vonal dominál benne, kevésbé fűszeres. Erejében gyengébb, mint a testápoló illata, ami ez esetben nem akkora baj, elég erős így is. Korábbi években eléggé túltolták néhány kézkrémüket, például az egyik vaníliásat, amivel a fél környéket be lehetett teríteni, ha előkaptam valahol. A hidratáló hatása gyenge-közepes, inkább illatosít,  a teljes téli kézápolást nem bíznám erre. Itthon jó lehasználni, táskába lehet dobni a picit, de csak óvatosan, mert a vége nagyon hegyes, könnyen beleakad a bélésbe. A kupak viszont jól zár. Az összetétele sokban hasonlít a testápolóra, ebben is van glycerin, búzavirág víz, shea vaj és még makadámia olaj  is. Szintén tea és paraben mentes. Összességében hozza az Yves Rocher minőséget, komoly panaszom erre sincs.

Webshop-Arany tea kézkrém 990 Ft/75 ml

A teás finomságok végül is levettek a lábamról, kellemesen frissítenek, de melengetnek is a hideg téli napokon, ajándékban szívesen adnám vagy kapnám ezek bármelyikét vagy a kollekció többi tagját. Ajánlom nektek az Arany tea kiadást, nézzétek meg a boltokban!

A kollekcióban találtok még ajakápolót, tégelyes testápoló krémet is (már-már testvaj inkább, ahogy néztem) ill. mini termékekből álló ajándék dobozt és ajándékcsomagokat is, valamint illatgyertyát, kézmosó gélt és radírozó tusfürdőt  is. Ez utóbbi nagyon szép külsőre. Megjegyzés: van a webshopban kis rókás plüss az egyik csomag mellé, de a boltban nincs, pedig annyira akartam egy olyaaaat! 😦

Vanília éjszaka kiadásról a linkre kattintva olvashattok.

Próbáltátok már az Arany tea kiadást? Hogy tetszik? 

By: Szilvia

Tetszett a poszt? Kövesd a blog Facebook-oldalát, vagy a jobb alsó sarokban a “Követés” gombbal a WordPressen. A Bloglovin’-on, a Blog Gyűjtőn és az Instagramon is megtaláltok és követhettek

1 című bejegyzés “Yves Rocher Arany Tea limitált kiadás 2018” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Hozzászólás